Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Σκούπισε τα δάκρυά σου

Ξέρω πως είναι. Να κατηγορείς μονίμως τον εαυτό σου για ότι σου συμβαίνει. Λες πως δεν είσαι αρκετή. Πώς δεν παλεύεις αρκετά.

Τι γίνεται όμως όταν ξαπλώνεις; Και οι δαίμονες σου επιστρέφουν; Εκεί είσαι μόνη σου. Πιστεύεις πως δεν είσαι δυνατή αρκετά; Άλλαξε γνώμη. Δεν φταις εσύ. Είσαι αρκετή. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να έχεις για δαίμονα τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πρέπει να μείνεις δυνατή. Δεν φταις εσύ για ότι σου συμβαίνει. Σταμάτα να ρίχνεις ευθύνες πάνω σου. Πάντα επιλέγεις αυτή την πλευρά της ιστορίας. Ξέρω πως είναι. Γλυκιά μου, αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου, ποιος θα το κάνει για σένα;

Έλα, σκούπισε τα δάκρυά σου και άκουσέ με: Οι δαίμονες που παλεύεις δεν είναι πιο δυνατοί από σένα. Εσύ είσαι η δυνατή. Συνέχισε. Αξίζει να αποδείξεις στον ίδιο σου τον εαυτό πόσο δυνατή είσαι. Και πως αντέχεις.

Άσε κάτω το ξυράφι και πίστεψε μικρή μου. Πίστεψε στον εαυτό σου.

Και μην ξεχάσεις ποτέ να τον αγαπάς. Ποτέ !



Always Keep Fighting and you'll never  fight  alone...

2 σχόλια:

  1. "Πάντα επιλέγεις αυτή την πλευρά της ιστορίας."
    Αυτή τη φορά διάλεξε τη δική μας πλευρά της ιστορίας, εκείνη στην οποία είσαι ήρωας που μάχεται τα ισχυρότερα τέρατα της ζωής σου: τις ίδιες σου τις σκέψεις. Είσαι δυνατή. Θα τα καταφέρεις <3

    Always Keep Fighting

    ΑπάντησηΔιαγραφή