Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η Καστοριά αδειάζει...




Μία από τις "θριλερικές" στιγμές της Καστοριάς
Τη μία φίλη μας από την παρέα την χαιρετίσαμε προσωρινά την Παρασκευή αν και θα ξανάρθει την Τετάρτη για την παρουσίαση του κολλητού μου.

Οριστικά, για Χριστούγεννα, αποχαιρετήσαμε σήμερα την άλλη μας φίλη που έφυγε για την Κέρκυρα.

 Χθες το βράδυ πήγαμε στο σπίτι ενός φίλου μας για ταινία αφού νωρίτερα είχαμε πάει για καφέ. Έπειτα πήγαμε μια βόλτα προς την πλατεία να δούμε μήπως άνοιξε το χωριό του Άγιου Βασίλη αλλά, προς απογοήτευσή μας, ακόμα το φτιάχνουν. Έτσι πήραμε μπύρες και επιστρέψαμε σπίτι της φίλης μου. Εγώ είχα αποφασίσει να μείνω σπίτι της χθες βράδυ αφού θα την πήγαινα και μέχρι τα ΚΤΕΛ, να τη βοηθήσω με τα πράγματα. Ήρθε και ο άλλος μας ο φίλος εκεί και πιάσαμε την κουβέντα και καταλήξαμε να μιλάμε μέχρι τις 5 το πρωί. 

Οπότε, καταλήξαμε να μείνουμε όλοι άυπνοι και να πάμε γύρω στις 9μιση στα ΚΤΕΛ όπου την χαιρετίσαμε και ύστερα, ο φίλος μας και εγώ πήγαμε για καφέ. Μετά είχαμε την περίεργη ιδέα να πάμε μια βόλτα μέχρι το Βίτσι, μια περιοχή λίγο πιο έξω από την Καστοριά όπου βλέπεις όλη την πόλη από ψηλά. Με το μηχανάκι. Και έτσι και κάναμε. Παγώσαμε ολόκληροι βέβαια αλλά ήταν μια ΥΠΕΡΟΧΗ εμπειρία! Θέλαμε να ανέβουμε και πιο ψηλά αλλά δεν μπορούσαμε γιατί μας έπιασε πάγος στο δρόμο και ήταν αρκετά επικίνδυνο και δεν το ριψοκινδυνέψαμε.

Αυτή ήταν μία από τις πολύ όμορφες μέρες που περάσαμε. Από χθες δηλαδή που έχουμε γελάσει τόσο πολύ και σήμερα που κάναμε κάτι διαφορετικό.... Αυτές οι στιγμές θα μου λείψουν απίστευτα από την Καστοριά όταν φύγω...

4 σχόλια:

  1. Όμορφες στιγμές...<3
    μάζευε αναμνήσεις απ' τη φοιτητική σου ζωή τώρα που προλαβαίνεις.

    Ωραία η "θριλερική" ομίχλη της λίμνης χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω ναι! Προσπαθώ να μαζεύω όσο το δυνατόν περισσότερες!

      Χαχα...Δεν είναι πανέμορφαα;; :P

      Διαγραφή
    2. Μάζευε μάζευε! χαχαχα ;)

      Τέλεια! Μ' αρέσει που έχει κάτι το ασυνήθιστο

      Διαγραφή