Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

X.Π.

Μιας και έχεις γενέθλια σήμερα θέλω να σου ευχηθώ μόνο τα καλύτερα. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και να κάνεις ότι σε ευχαριστεί. Πραγματικά εννοώ όλες τις ευχές που σου έδωσα σήμερα. Και δεν κρύβω πως όσα νεύρα και να έχω μαζί σου, μόλις μου μίλησες στο τηλέφωνο και με έκανες να γελάσω είναι σαν κάτι να "σκέπασε" όλα τα σύννεφα θυμού που είχα.

Δεν ξέρω τι να περιμένω για εμάς. Νομίζω τίποτα. Μου είπες πως θα επικοινωνήσεις αύριο που θα γυρίσεις μήπως καταφέρουμε και βρεθούμε. Θέλω να ξέρεις όμως πως εγώ δεν θα κάνω άλλη προσπάθεια. Είναι πλέον στο δικό σου χέρι.

Τέλος πάντων. Μέρα που είναι δεν πρέπει να σκέφτομαι όλα αυτά. Το μόνο που θέλω να σου πω είναι να είσαι πάντα ευτυχισμένος. Με όσους ανθρώπους θες και χρειάζεσαι κοντά σου.

4 σχόλια:

  1. Την αντιπάθησα αυτή τη δημοσίευση...όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή μου θύμισε πράγματα. Είναι όλες λέξεις που έχω ξανακούσει πολλές φορές από φίλες μου, τοποθετημένες με την ίδια ακριβώς σειρά. Διάολε, τις έχω πει ακόμη κι εγώ!
    Ένα κακό ντεζαβου, αυτό είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω...Δεν μ αρέσει να φέρνω άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος. Αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε περάσει από παρόμοιες.. :/

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τόσο οι παρόμοιες άσχημες αναμνήσεις, όσο το γεγονός ότι όλοι τις βιώνουμε με αυτές ακριβώς τις λέξεις...είναι πραγματικά σαν ντεζαβου

      Διαγραφή