Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Dear Best Friend: I LOVE YOU!


Δεν είναι πραγματικά το πιο όμορφο συναίσθημα να συνειδητοποιείς πόσο πολύ σ' αγαπούν οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου;

Αυτή την αίσθηση μου τη δίνουν οι φίλοι μου. Χθες που επέστρεψα από Καλαμάτα και ήρθα να εγκατασταθώ Αθήνα (για ακόμα μια φορά), ο κολλητός μου βρήκε χρόνο πριν βγει να έρθει από το σπίτι για να με δει έστω και λίγο.

Αυτή η αγκαλιά, αυτά τα γέλια που κάνουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε, οι στιγμές που ζούμε, το ότι ήρθε έστω για ένα μισάωρο για να με δει, το ότι βγήκε από το ασανσέρ και έτρεξε να με σηκώσει αγκαλιά ακολουθώντας τη φράση: "Πάχυνες μου φαίνεται!" είναι όλα μα όλα για μένα πράγματα που μόνο κάποιος που σε νοιάζεται θα έκανε.

Σήμερα αποφασίσαμε να βγούμε για καφέ (άσχετο που καταφέραμε να βρούμε να κάτσουμε αφού διασχίσαμε σχεδόν όλη την Αθήνα) και βρήκαμε μια πολύ όμορφη καφετέρια σε στυλ κήπου όπου αναλύσαμε τα πάντα για όσο καιρό ήμασταν μακρυά και μιλούσαμε μέσω τηλεφώνου. Σήμερα τα είπαμε όλα αναλυτικότατα και οι ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε.

Ύστερα πήγα για ένα μισάωρο από το σπίτι του για να καθίσουμε. Είχα σκοπό να μείνω παραπάνω αλλά έπρεπε να επιστρέψω γιατί διαφορετικά δεν θα είχα πώς να μπω στο σπίτι αφού η αδερφή μου αποχώρησε για έξοδο.

Αυτές οι στιγμές, αυτές οι συζητήσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι πως όταν κάποιος σ' αγαπάει και νοιάζεται για σένα & χρόνο θα βρει και όμορφες στιγμές θα σου χαρίσει.
Και είναι πραγματικά το πιο όμορφο συναίσθημα να νιώθεις ότι σ' αγαπούν και σε νοιάζονται!



4 σχόλια:

  1. Όταν είσαι με αγαπημένους φίλους, ο χρόνος πετά...
    Θυμάμαι φέτος τα Χριστούγεννα, που η κολλητή μου ήταν έγκυος στο μήνα της, είχα πάει ένα απόγευμα στο σπίτι της για καφέ και από τις 9 μέχρι τα μεσάνυχτα ούτε θυμάμαι πόσες φορές είπα "άντε να πηγαίνω να σε αφήσω να ξεκουραστείς" αλλά ξεκινούσαμε να λέμε κάτι ακόμη και ξανακαθόμουν στον καναπέ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα....

      Έτσι είναι...πάντα με καλή παρέα δεν ξεκολλάς και ο καιρός περνάει απίστευτα γρήγορα...

      Διαγραφή
    2. Ο χρόνος πετά όταν περνάς καλά

      Διαγραφή