Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Roomates

04.10



Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να συγκατοικείς με την κολλητή σου; Με τον άνθρωπο που νιώθεις τόσο κοντά του; Με τον άνθρωπο που θεωρείς το άλλο σου μισό; 

Και ναι! Και αυτό πραγματοποιήθηκε από το bucket list! Κατοικία μου πλέον η Θεσσαλονίκη και συγκάτοικος η κολλητή μου. 

Είναι τόσο υπέροχες όλες οι στιγμές μέσα στο σπίτι, τόσο μοναδικές και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικές! Δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά αλλά είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα. 

Εύχομαι πραγματικά, όσοι έχετε σκεφτεί να το κάνετε με τους δικούς σας κολλητούς κάποια στιγμή στη ζωή σας, το συνιστώ! Όλα μοιάζουν πιο όμορφα σε μια τέτοια συγκατοίκηση!

6 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που περνάτε πανέμορφα! <3

    Εγώ έχω πόσα χρόνια που λέω ότι θα 'θελα να δοκιμάσω τη συγκατοίκηση, αλλά τολμώ να ομολογήσω ότι -επειδή ξέρω τον εαυτό μου- μάλλον θα με κούραζε λίγο. Αποζητώ πολύ συχνά τη μοναξιά και το να συναναστρέφομαι καθημερινά με κάποιον θα μου ήταν μάλλον δύσκολο. Βέβαια, στην Κομοτηνή με τα κορίτσια ήμασταν μαζί 24/7 μαζί ξυπνούσαμε, μαζί πηγαίναμε στη σχολή, μαζί πηγαίναμε για καφέ, μαζί τρώγαμε, μαζί κοιμόμασταν(αφού έβγαινα από το σπίτι και πρώτα έβαζα οδοντόβουρτσα στην τσάντα και μετά ). Στην ουσία συγκατοικούσαμε έχοντας χωριστά σπίτια. Οπότε ίσως απλά να μου φαίνεται περίεργη η συγκατοίκηση επειδή δεν την έχω δοκιμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως είναι και το άτομο που θα βρεις. Για παράδειγμα υπάρχουν οι στιγμές τρέλας που σηκώνουμε όλο το σπίτι, υπάρχουν και οι στιγμές που μπορεί να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο και να μην μιλάμε για λίγη ώρα. Όχι ότι συμβαίνει κάτι. Αλλά ίσως είναι και ο χρόνος που θέλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου.

      Προς το παρών από αυτή την εμπειρία έχω βγάλει μόνο θετικά! Και εύχομαι να ήταν παραπάνω ο χρόνος που θα μέναμε μαζί εδώ!

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τη σιωπή το είχαμε με την κολλητή μου όταν ήμασταν μαζί 24/7. Υπήρχαν στιγμές -ακόμη κι όταν ήμασταν έξω για καφέ- που μέναμε σιωπηλές είτε επειδή χρειαζόμασταν λίγη ώρα με τις σκέψεις είτε -πιο συχνά- επειδή "επικοινωνούσαμε" καλύτερα με τη σιωπή.
      Ντάξει, τώρα που έκανε οικογένεια και δεν τη βλέπω τόσο συχνά όταν βλεπόμαστε μιλάμε ασταμάτητα επειδή έχουμε ένα σωρό πράγματα να πούμε

      Διαγραφή
    3. Αυτό ακριβώς... Κάπως έτσι είναι και δεν σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα ή οτιδήποτε. Είναι η τέλεια σιωπή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι οποίοι καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον <3

      Διαγραφή
    4. Είναι η απόλυτη μορφή οικειότητας. Δε χρειάζεται να πεις τίποτα με τα δικά σου άτομα. Επικοινωνείτε με τη σιωπή...

      Διαγραφή