Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Happy Birthday Sis!

Ένα άρθρο για τα γενέθλια της αδερφής μου στις 29.12 που δεν ανέβασα
29.12.2013



Νομίζω πως έχω αναφέρει πολλές φορές για το άτομο που του έχω τη μεγαλύτερη αδυναμία. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αδερφή μου.
Είναι άτομο που δεν θα μπορούσα να έχω ζητήσει για καλύτερο στη ζωή μου. Είναι η οικογένειά μου, η καλύτερή μου φίλη, το μεγάλο μου στήριγμα και ας είναι μικρότερη. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα και με καταλαβαίνει απόλυτα.
Και σήμερα έχει γενέθλια.
Περνάμε μια δύσκολη περίοδο αυτόν τον καιρό και οι δύο γιατί χάσαμε έναν άνθρωπο που ήταν σημαντικός και για τις δυο μας και η αδερφή μου είχε ακόμα περισσότερη επαφή μαζί του.
Και ξέρω πως οφείλω να την στηρίξω σε αυτή τη δυσκολία. Και παρόλο που έχει γενέθλια σήμερα, δεν θέλει να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της και την καταλαβαίνω γι’ αυτό και δεν την πίεσα για κάτι. Όπως δεν ήθελα να γιορτάσω τη γιορτή μου φέτος.
Και όμως, στην αδερφή μου οφείλω όλο μου το είναι. Ότι είμαι σήμερα. Χωρίς αυτήν δεν νομίζω ότι θα είχα καταφέρει ότι έχω καταφέρει σήμερα.
Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να της ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να είναι πάντα υγιής και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Γιατί είναι το πιο υπέροχο πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη. Είναι η μεγάλη μου αδυναμία και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν.
Θέλω να της ευχηθώ μεγάλη υπομονή, πολύ δύναμη και μεγάλες προσπάθειες στο να καταφέρνει πάντα τους στόχους της και όλες τις επιθυμίες της, να έχει πάντα ανθρώπους δίπλα της που την αγαπούν και τους αγαπά και από εδώ και πέρα η ζωή να της φέρνει μόνο ευτυχισμένες στιγμές και επιτυχίες.
And remember, I’ve always got your back

5 σχόλια:

  1. Μοναδικά γλυκό και τρυφερό το κείμενο που έγραψες για την αδελφή σου!γράφεις απίστευτα!!να σου ζήσει και να περνάει όμορφες στιγμές χωρίς κανένα συννεφάκι να τις σκιάζει τις μέρες της καλή μου φίλη!-το όνομά σου δεν το ξέρω!-καλό βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Kate!!!! <3
      Και εγώ έχω λατρέψει τον τρόπο που γράφεις!!!
      Ευχαριστώ πάρα πολύυυ Να σαι καλά...Καλή σου μέρα :)

      Διαγραφή
  2. Να τη χαίρεσαι την αδερφούλα σου(μικρούλι του Δεκέμβρη κι αυτή, σαν εμένα)! Σας εύχομαι τα επόμενα της γενέθλια να είναι πιο χαρούμενα και να μπορέσετε να γιορτάσετε και αυτά αναδρομικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή