Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

For you J !




Η φετινή κάρτα ξεκινάει με μια ιστορία. Ήταν κάποτε ένα αστεράκι, ψηλά σ’ αυτόν τον πανέμορφο ουρανό το οποίο ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα γιατί είχε ένα ιδίωμα: Να λάμπει περισσότερο από τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει.

Τα υπόλοιπα αστέρια όμως, το κακολογούσαν γιατί το ζήλευαν. Αυτά βλέπεις δεν μπορούσαν να λάμψουν όπως εκείνο. Αυτό το αστεράκι λοιπόν, ήταν γλυκύτατο, πονόψυχο και καλόκαρδο. Έτσι, στενοχωριόταν που τα άλλα αστέρια δεν το εκτιμούσαν και του συμπεριφέρονταν με αυτό τον τρόπο.
Αυτό όμως, δεν έπαψε να λάμπει. Και όλοι οι άνθρωποι κάτω στη Γη έβλεπαν αυτό το αστεράκι και καταλάβαιναν πως ξεχώριζε. Φαινόταν άλλωστε. Ήταν πιο φωτεινό.

Αυτό το αστεράκι λοιπόν, μου θυμίζει εσένα. Είσαι σαν αυτό το λαμπρό αστέρι το οποίο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Ό,τι και να κάνει η λάμψη του αυτή δεν μπορεί να μικρύνει. Γιατί είναι υπέροχο! Είναι πανέμορφο εξωτερικά και εσωτερικά. 


Λοιπόν εσύ J μου, μην στεναχωριέσαι για όλες τις άσχημες συμπεριφορές του κόσμου. Ο κόσμος είναι κακός και πίστεψε με, δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Λάμπεις από μόνη σου και δεν έχεις την ανάγκη κανενός, γιατί εκπέμπεις τη δική σου μοναδική λάμψη. Και εμείς, όλοι αυτοί που σ’ αγαπάμε την αναγνωρίζουμε αυτή τη λάμψη και θέλουμε να λάμπεις ακόμα περισσότερο!

Εύχομαι λοιπόν Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα πάνω από όλα, με υγεία, πάαρα πολλές επιτυχίες και να συνεχίσεις να λάμπεις. Μην αφήνεις και μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πάρει αυτή τη λάμψη. Kαι να ξέρεις πάντα πώς ό,τι χρειαστείς οποιαδήποτε στιγμή έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούσει και να προσέχει για σένα! 

Είσαι το μοναδικό πανέμορφο Αστεράκι μου!

❤ Σ’ αγαπώ πολύ ❤
 

2 σχόλια: