Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Fuck you

Τι και αν ήρθαν τα γενέθλια σου; Από την προηγούμενη μέρα σκεφτόμουν αν έπρεπε να σου στείλω ή όχι. Τελικά, πήρα απόφαση να σου στείλω ένα μήνυμα απλά για να βγω από την υποχρέωση ότι και εσύ με θυμάσαι σε γενέθλια και γιορτές.

Μόλις ήρθε η απάντησή σου όμως, δεν κρύβω πως ήρθε και ένα χαμόγελο στα χείλη μου. Μετά από αυτό το χαμόγελο, με πλημμύρισαν σκέψεις και απλά πέταξα το κινητό στο κρεβάτι θυμωμένη και εξοργισμένη, χωρίς να σου απαντήσω ποτέ. Δεν είναι ανάγκη.

Και ξέρεις γιατί τσαντίζομαι έτσι; Το "μου" δίπλα από το όνομα μου, πόσο ψεύτικος μπορεί να είσαι, τα φιλιά πολλά και οι ευχές που δίνεις σε εμένα για ανταπόδοση. Σταμάτα. Απλά σταμάτα. Γιατί όταν θα σε πετύχω στην Καλαμάτα το πρώτο πράγμα που θα κάνεις θα είναι ή να αλλάξεις πεζοδρόμιο ή να γυρίσεις 180 μοίρες το κεφάλι σου για να αποφύγεις ένα "Γεια".

Λοιπόν. κράτησε τα ψέμματα σου. Ούτε το χαιρετισμό σου δεν θέλω κάτω κάτω. Αυτές τις τυπικότητες τις σιχαίνομαι. Εγώ το ξεκίνησα βέβαια στέλνοντας σου χρόνια πολλά. Αλλά ένιωθα υποχρεωμένη από τη στιγμή που το κάνεις και εσύ για μένα. Δεν θέλω να σου χρωστάω τίποτα.

Fuck you.




4 σχόλια:

  1. Αχχχ αυτά τα γενέθλια..καίνε καρδιές και κλείνουν σπίτια. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτοί οι ηλίθιοι τη μια χρονιά σου μιλάνε, την άλλη σε αποφεύγουν, την επόμενη σου στέλνουν εκείνοι πρώτοι, τη μεθεπόμενη δεν σε αναγνωρίζουν καν..χαχαχαχαχαχα ό,τι να'ναι!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα ρεε δεν τους μπορώ άλλο...:P

      Διαγραφή