Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

April where have you been?



Μπήκε και ο Απρίλιος και μαζί ήρθαν και οι υποχρεώσεις. Έχουν γίνει τόσα πράγματα αυτό τον μήνα που δεν έχω προλάβει να μπω και να γράψω για τις χαρούμενες στιγμές, για τις πιέσεις, τα άγχη μου στο μέρος που τα δίνω όλα. Στο αγαπημένο μου blog.

Αυτός ο μήνας μπήκε με ξεκίνημα δουλειάς (και ας ήταν πρωταπριλιά δεν ήταν καθόλου ψέμα!) και μάλιστα σε δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου. 

Και που αλλού; Στη λατρεμένη Αθήνα! Μόνιμος κάτοικος Αθήνας πλέον κυρίες και κύριοι!

Πλέον συγκατοικώ με την αδερφή μου και τη γάτα της και μαζί και με τα 4 παιδιά της & μπορείτε νομίζω να φανταστείτε τι πανικός επικρατεί!

Όσο για τη δουλειά, το περιβάλλον είναι άριστο, τα πράγματα που πρέπει να μάθω άπειρα, αλλά δεν με πτοεί. Ξέρω ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω. Και αν δεν.... βλέπουμε!

Με την μόνιμη μετακόμισή μου στην Αθήνα, ήρθε και η επανένωση με τον κολλητό μου. Έναν από τους λίγους ανθρώπους που με νιώθει τόσο!

Και συν αυτό, με την ξαδέρφη μου, την αγαπημένη μου ξαδέρφη που είναι σαν μεγάλη αδερφή. Το ότι μπορώ να την έχω όποτε θέλω λέει πολλά!

Όπως καταλαβαίνετε, η χαρά μου είναι τεράστια! Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι το laptop μου θέλει οπωσδήποτε επισκευή και πως δεν έχω και το χρόνο που θέλω για να γράφω όσο θέλω στο blog. Γι' αυτό και η τόσο μεγάλη απουσία μου.

Εύχομαι ο μήνας να σας βρήκε και εσάς με τόσα ευχάριστα, ή ακόμα περισσότερα!




2 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι και από εδώ γλυκούλα
    ό,τι καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου <3 Σε υπερευχαριστώ!! Και ανταποδίδω τις ευχές <3

      Διαγραφή