Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Σκέψου


Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να έρθει ένας μεγάλος έρωτας; Ένας έρωτας που θα έρθει για να μείνει. Που δεν θα είναι ανεμοστρόβιλος που θα έρθει να σε παρασύρει και θα σε αφήσει κενή και άδεια.
Ένας έρωτας που θα έρθει και θα είναι κοντά σου για τις πιο φωτεινές σου μέρες αλλά και στις σκοτεινές σου θα είναι πάντα εκεί, ένας ώμος να κλάψεις, η πιο ζεστή αγκαλιά από όλες. Ο άνθρωπος που θα χαϊδεύει τα σημάδια στα χέρια σου και θα σε κάνει να νιώθεις τυχερή που είσαι ακόμα εδώ και ζεις αυτές τις στιγμές μαζί του.
Που το πρωί θα είναι το πρώτο χαμόγελο που θα αντικρίζεις και το πιο αληθινό. Και το βράδυ οι ανάσες του θα είναι ο πιο όμορφος ήχος που έχεις ακούσει όλη μέρα.
Οι νύχτες στο σπίτι με μπύρες θα είναι από τα πιο όμορφα βράδια σου.
Και πως οι συζητήσεις μαζί του θα αλλάζουν όπως οι εποχές. Θα μπορείτε να μιλάτε για τα πάντα χωρίς καμία παρεξήγηση.
Και όταν θα τσακώνεστε θα φοβάσαι μην τον χάσεις, αλλά επειδή θα φοβάται και αυτός θα τρέχετε και οι δύο να κάνετε το πρώτο βήμα.
Και θα πέφτετε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και θα σου σκουπίζει τα δάκρυα με το πιο δυνατό φιλί.
Όμορφα όλα αυτά ε; 
Και αν δεν είναι γραφτό σε όλους μας να βρούμε έναν τέτοιο άνθρωπο;



2 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να γίνομαι το Γκριντς που κλέβει τα Χριστούγεννα, αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι δεν πιστεύω πια σε ΑΥΤΟΥΣ τους έρωτες. Ή έστω ότι εκείνοι δεν πιστεύουν σε μένα. Ίσως να φταίω κι εγώ... Ξεροκέφαλα ανεξάρτητη και υποσυνείδητα μαζοχίστρια, τείνω να έλκομαι ΠΑΝΤΑ από τους λάθος ανθρώπους. Με τραβάει το δράμα, φαίνεται. Αν δεν έχει ο άλλος κάτι στραβό, δεν κάνει για μένα. Ούτε οντισιόν άχρηστων μνηστήρων να έκανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιζάκι μου και εγώ από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους έλκομαι. Όσο περισσότερη ψυχοπάθεια κουβαλάει ο άλλος τόσο περισσότερο θέλω να τον προσεγγίσω.... :P

      Διαγραφή