Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Έρχεται το καλοκαίρι 2013 !

Καλησπέρα στους αγαπημένους μου αναγνώστες,
 πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να γράψω στο blog μου...αλλά υποχρεώσεις. Η εξεταστική μου φτάνει στο τέλος της σε δύο ημέρες και νιώθω πως είναι η πιο αποτυχημένη από όλες τις προηγούμενες....
Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω κουραστεί και δεν έχω καμία όρεξη να κάτσω να διαβάσω μέσα Ιουλίου... Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται "βαρύς"....
Σε δύο μέρες λοιπόν αποχωρώ από την αγαπημένη μου Καστοριά και φεύγω για διακοπές! Για φέτος το πρόγραμμα έχει:  Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α !
Υπέροχη ε; Έτσι την φαντάζομαι και εγώ. Και με την τέλεια παρέα που θα έχω θα περάσω πολύ όμορφα!
Πού να συγκεντρωθώ για διάβασμα; Μα όχι πείτε μου, είμαι παράλογη που δεν έχω όρεξη να διαβάσω 17 Ιουλίου;;;; Δεν μπορώ να τα καταφέρω! Όπου συγκεντρώνομαι το "χάνω" πάλι! Θα κάνω τις τελευταίες μου προσπάθειες σε λίγο πάλι.
Πάντως το φετινό καλοκαίρι για μένα θα ναι περίπου έναν μήνα. Ο Αύγουστος και οι 10 μέρες που έμειναν από τον Ιούλιο. Θα φροντίσω να εξαντλήσω μέχρι και την τελευταία μέρα διακοπών από το φετινό καλοκαίρι! Γιατί το έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα περάσω υπέροχο καλοκαίρι φέτος. Και το ότι είναι σύντομο φέτος δεν θα αποτελέσει δικαιολογία.! I promise!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου