Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Always Keep Fighting

Από το blog της Λίζας

Πριν μία ώρα περίπου, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του Supernatural Jared Padalecki ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης δικής του "ALWAYS KEEP FIGHTING" Limited Edition μπλούζας.
 
 
Στον ιστότοπο Represent.com -όπου θα βρίσκεται η μπλούζα τις επόμενες δύο εβδομάδες προς πώληση- μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξεκινήσει τη δική του καμπάνια, συνήθως για να υποστηρίξουν κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. 
Ο Jared δεν είναι ο πρώτος από το cast Supernatural που ξεκινά μια καμπάνια στο συγκεκριμένο ιστότοπο, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουμε δει στο twitter αρκετούς αγαπημένους ηθοποιούς από τη σειρά να λανσάρουν τις δικές τους μπλούζες(πριν λίγες μέρες έληξε, μάλιστα, η καμπάνια του συμπρωταγωνιστή του, Jensen). 
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην καμπάνια του Jared είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω της. Ο Jared κάνει μια από καρδιάς εξομολόγηση που συγκίνησε ολόκληρο το fandom του Supernatural. Μιλά για ένα αγαπημένο του φίλο, που την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχασε τη μάχη που έδινε ενάντια στην κατάθλιψη και έθεσε τέρμα στη ζωή του. Δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη αυτοκτονία κάποιου κοντινού του προσώπου, αλλά θέλει να ελπίζει ότι θα είναι η τελευταία. Ελπίζει, επίσης, ότι αυτή η καμπάνια θα περάσει ένα μήνυμα εκεί έξω, θα αφυπνίσει συνειδήσεις και παράλληλα θα δώσει δύναμη και σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη.
Με αυτή την καμπάνια ελπίζει να δώσει δύναμη σε όλους όσοι παλεύουν με το τέρας που λέγεται κατάθλιψη(κάτι που ελπίζουμε ότι θα δώσει δύναμη και σε πολλούς από τους φανς του, καθώς κάποιες πρόσφατες αυτοκτονίες συγκλόνισαν το fandom). 
Το εκπληκτικό είναι ότι μέσα σε μία μόλις ώρα έχουν ήδη πουληθεί 1138 μπλούζες!




"When life beats you down, NEVER give up. Proceeds from my FIRST EVER limited edition shirt will go to "To Write Love On Her Arms", to help people struggling with depression, addiction, self-injury and suicide."
 

1 σχόλιο:

  1. Με τόσο "reblogging" μεταξύ μας, δυο άτομα όλο κι όλο, έχουμε γίνει στον blogger κάτι αντίστοιχο της SPNfamily στο tumblr χαχαχαχαχαχαχα <3
    Θα γίνουμε ο φόβος και ο τρόμος της μπλογκόσφαιρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή