Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Happy Birthday Jensen Ackles!

Σήμερα, πρώτη Μαρτίου έχει γενέθλια ένας ηθοποιός, προσωπικά αγαπημένος μου. Ένας ηθοποιός που τον γνώρισα μέσω της αγαπημένης μου σειράς το "Supernatural" !
Είναι ένας ηθοποιός που για μένα μπορεί να αντεπεξέλθει σε ότι ρόλο και να παίξει. Με έχει κάνει να αγαπήσω τον χαρακτήρα που παίζει στη σειρά με τα ελαττώματά του. Με έχει κάνει να κλάψω, να γελάσω και να τον νιώσω τόσο πολύ. Ένας ηθοποιός που είναι παντρεμένος, με παιδί και αγαπάει όσο τίποτα την οικογένεια του. Ένα σωστό πρότυπο που ποτέ δε δίνει δικαιώματα για άσχημες κριτικές, κακές γλώσσες και άσχημες αντιδράσεις.
Πολλές άσχημες στιγμές μου, βάζω κάποιο επεισόδιο από τη σειρά για να με κάνει να νιώσω καλύτερα και να ξεχαστώ.
Δεν θα καταλάβουν όλοι αυτό που εννοώ, αλλά με έχει βοηθήσει σε διάφορες δυσκολίες στη ζωή μου...
Εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον αγαπημένο μου ηθοποιό, να ναι πάντα χαρούμενος και πολλές μα πάρα πολλές επιτυχίες!!!

Happy Birthday Jensen Ackles!
Thank you for being guidance, thank you for being an inspiration, and thank you for allowing me to feel nothing but absolute pride in calling you my idol. Thank you for a thousand other things, but mostly… Thank you for keeping me smiling. I love you, man! Happy Birthday!



12 σχόλια:

  1. Την ίδια ακριβώς θέση στην καρδιά μου έχει αυτός ο άνθρωπος. Ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων με τις κωμικές του ερμηνείες και να κλάψεις με τις δραματικές. Πιστεύω ότι σαν ηθοποιός αδικείται όταν στερείται βραβεία επειδή η σειρά παίζει σ' ένα μικρό κανάλι. Κι εγώ το κάνω αυτό, να βάζω επεισόδια για να μου φτιάξει το κέφι. Όπως κι εσύ τον νιώθω σαν ένα κοντινό μου άνθρωπο που με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές κι ας μην τον ξέρω καν. Ίσως επειδή ενσαρκώνει (με τεράστια επιτυχία) έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα με τον οποίο έχω πολλά κοινά.. Δεν ξέρω. Από την άλλη ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, που δεν έχει δώσει ποτέ λαβές για αρνητικά σχόλια. Ένας καλλιτέχνης που πραγματικά νιώθεις περήφανη που τον θαυμάζεις. άντε να τον χαιρόμαστε :)

    Χρόνια πολλά Τζένσεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και εγώ το ίδιο παράπονο που αδικείται γιατί έχει τεράστιο ταλέντο πράγμα σπάνιο σήμερα, μιας και όλοι πλέον γίνονται ηθοποιοί και πολλοί λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν. Ο συγκεκριμένος όμως το αξίζει και με το παραπάνω και είναι κρίμα που δεν έχει κερδίσει μεγάλα βραβεία.
      Χαχα όσο για τα κοινά με τον Ντιν θα συμφωνήσω...Επειδή έχουμε τόσα κοινά μαζί του νιώθω ότι τον αγαπάμε τόσο πολύ :P
      Είμαι πραγματικά περήφανη που τον θαυμάζω...Ακριβώς!!!
      Να τον χαιρόμαστεεεεεεεεεεεε <3 :*

      Διαγραφή
    2. Είναι πολύ κρίμα να μη βραβεύεται, όταν οι ερμηνείες του είναι για Έμμι. Όντως πολλοί γίνονται ηθοποιοί χωρίς να το αξίζουν και επίσης πολύ συχνά βραβεύονται ηθοποιοί πολύ χειρότεροι από τον Τζενσεν. Ίσως επειδή έχουμε πολλά κοινά με τον Ντιν να του έχουμε και μια παραπάνω αδυναμία στη σειρά.. ;)
      Ακριβώς αυτό! Είναι σημαντικό να νιώθεις περήφανη για το άτομο που θαυμάζεις..τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες μας απογοητεύουν καθημερινά με τα δημοσιεύματα πχ για καταχρήσεις. Ο Τζένσεν δεν έδωσε ποτέ λαβές για τέτοια δημοσιεύματα και χαίρομαι γι' αυτό.

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε συ....Είναι οικογενειάρχης, δεν "τροφοδοτεί" τα κουτσομπολίστικα με τη ζωή του, είναι σωστότατος σαν άνθρωπος, δεν κυνηγάει κάμερες και φώτα της δημοσιότητας είναι γνωστός για τη δουλειά του και μόνο και μακάρι να ήταν πρότυπο για περισσότερους νέους (και όχι μόνο) ανθρώπους, γιατί είναι από τα λίγα πρότυπα που είναι τόσο σωστό.
      Δεν είναι εξαρτημένος σε ουσίες, ούτε οδηγεί μεθυσμένος αυτοκίνητο (ονόματα δε λέμε....)

      Διαγραφή
    4. Είναι παράδειγμα για όλους ότι μπορείς να είσαι ταλαντούχος και να εργάζεσαι σ' αυτό το χώρο χωρίς να είσαι μπλεγμένος με τη βρωμιά του. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι εκπληκτικά μετριόφρων(ίσως και λίγο ντροπαλός) παρόλο που έχει τόσο ταλέντο, τον τιμά ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Ειδικά στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής μου αρέσει ότι ενώ μοιράζεται τη χαρά του με τους φαν του, δεν την "πουλάει" για να προβληθεί.
      Και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Τζάρεντ(ειδικά όταν γράφει τα τουίτς χαζομπαμπά μπορώ να πω ότι συγκινούμαι κιόλας).

      Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε :Ρ

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα... Ναι ρε συ...και η σχέση που έχουν μεταξύ τους φαίνεται τόσο πολύ αληθινή που δεν το κάνουν μόνο και μόνο για δημοσιότητα...
      Μάλιστα μ' αρέσει που ο Jensen είναι ντροπαλός σε αντίθεση με τον Ντιν και ο Jared είναι πιο...κοινωνικός σε αντίθεση με τον Sam...hahhahaha
      Όντως πολύ χαίρομαι γιατί είναι πολύ "καθαρά" πρότυπα!

      Διαγραφή
    6. Ζουν μια όσο το δυνατόν περισσότερο φυσιολογική ζωή. Αληθινή. Άκουσα τις προάλλες τη συνέντευξη του Τζενσεν στο ραδιόφωνο και ήταν τόσο απλός και προσιτός..Αυθεντικός. Ποιος άλλος ηθοποιός θα έλεγε ότι έστρωσε το κρεβάτι του ενώ μιλούσαν; χαχα :)
      Και ενώ μοιράζονται τη χαρά ή τη λύπη τους με τους θαυμαστές, ξέρουν να κρατάνε τα όρια. Ενώ από την άλλη, βλέπεις άλλους διάσημους(ακόμη και Έλληνες) να ανεβάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες από πολύ προσωπικές στιγμές μόνο και μόνο για να αποκτήσουν περισσότερη δημοσιότητα.

      Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου αρέσει ότι δεν είναι σαν τους χαρακτήρες που υποδύονται για τον απλούστατο λόγο ότι αποδεικνύουν πως εκτός από τους υπέροχους ήρωες που ενσαρκώνουν είναι κι αυτοί οι ίδιοι πολύ ξεχωριστά(όσον αφορά το χαρακτήρα) άτομα. Είναι και γλυκό να βλέπεις απ' τη μια τον Ντιν που τον λες και ταλιμπάν(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι παρομοίωση έκανα πάλι η ρουφιάνα!) κι απ' την άλλη τον Τζένσεν έτσι ήσυχο, κάπως αμήχανο και ντροπαλό.
      (παρεμπιπτόντως έκλαψα από τα γέλια όταν ο Τζένσεν και ο Μίσα "κάρφωσαν" τον Τζάρεντ όταν του είπε η Ιταλίδα θαυμάστρια ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέρχος κι εκείνος απ' την αμηχανία απάντησε ευχαριστώ χαχαχαχαχαχα :ΡΡΡ)
      Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για το πόσο χαίρομαι που θαυμάζω δύο τόσο "καθαρά" πρότυπα, όπως είπες κι εσύ.

      Διαγραφή
    7. Σε καταλαβαίνω απόλυτα...θα μπορούσα να γράφω κείμενα ολόκληρα για το πόσο ξεχωριστοί και υπέροχοι είναι.
      Αυτό το τελευταίο με την Ιταλίδα θαυμάστρια δεν πρέπει να το έχω δειι!!! :O

      Διαγραφή
    8. Καλώς την! Μας έλειψες βρε..άντε περιμένω καινούρια ανάρτηση! :)

      Για τους συγκεκριμένους το fangirling δεν σταματά ποτέ!!! :Ρ
      Πραγματικά, μπορώ να γράφω με τις ώρες το ίδιο σχόλιο, το πόσο καταπληκτικοί είναι!
      Είναι το αγαπημένο μου βίντεο από convention! Κόντεψα να κατουρηθώ απ τα γέλια την πρώτη φορά που το είδα! Ξεκινάει με το σχόλιο για τη θαυμάστρια και το "παρακαλώ" του Τζάρεντ, συνεχίζει με την ηχογράφηση ήχου ξυπνητηριού για μια θαυμάστρια από τους Τζένσεν και Μίσα και τελειώνει -το αποκορύφωμα!- με ένα παλιό βιογραφικό σημείωμα του Μίσα..Στο βιογραφικό ειλικρινά δάκρυσα απ' τα γέλια! Δες το, θα με θυμηθείς: http://www.youtube.com/watch?v=1lbqk3JWVxc

      Διαγραφή
    9. Έχεις δίκιο...Χάθηκα τελείως... Έχω κάποιες που πρέπει να τις τελειώσω και θα τις ανεβάσω.... ;)
      Με το βιογραφικό του μίσα το χω δει και είχα κλάψει...Εσύ μου το χες στείλει αν θυμάμαι καλά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ντάξει κλαίωωω!!!! Παρακαλώωω λέει...χαχαχαχαχαχαχα ντάξειιι και το ξυπνητήρι θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! το θέλωωωω!!!!

      Διαγραφή
    10. Ρε και μετά λέει thank you και κάνει ο Jensen: Υeah, anytime...hahahahahaha...Δεν αντέχω!!!

      Διαγραφή
    11. Χαχαχαχαχαχα είναι φοβερό βίντεο, διόλου απίθανο να στο είχα στείλει! Αφού σκέψου ότι το κατέβασα και σε βίντεο στον υπολογιστή μου! Ειδικά στο βιογραφικό του Μίσα κάθε φορά που το ακούω το "acting on camera" κυλιέμαι στο πάτωμα! χαχαχαχα Καλά, έτσι και διάβαζαν τα σχόλια μας σε αυτή την ανάρτηση θα ντρεπόντουσαν όλοι τόσο πολύ που δεν θα ήξεραν τι να πουν :Ρ

      Πρέπει να γίνει ένα convention και στην Ελλάδα ρε γαμώτο, το πρώτο πράγμα που θα ζητήσω θα είναι αυτός ο ήχος ξυπνητηριού! :ΡΡ
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι! το είχα ξεχάσει το anytime! κι εκεί έριξα το γέλιο του αιώνα!

      Διαγραφή