Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

In your 20's


8 σχόλια:

  1. Βγάζει μεγάλες αλήθειες.
    Κλείνοντας τη δεύτερη δεκαετία της ζωής σου έχεις ήδη εξαντλήσει μεγάλα αποθέματα ανιδιοτέλειας και μεγαλοψυχίας, όσον αφορά τουλάχιστον τους ανθρώπους που σε πληγώνουν, σε προδίδουν ή σε εγκαταλείπουν...
    Αποκτάς το καλό είδος εγωισμού.
    Μετράς ήδη αρκετά "τσιρότα" πάνω στην καρδιά σου και έχεις αρχίσει να αποδέχεσαι το γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι απλά φεύγουν και η ζωή αλλάζει ασταμάτητα. Έχεις ήδη προδοθεί αρκετές φορές, που από ένα σημείο και μετά σταματάς να ασχολείσαι. Σε χαρακτηρίζει μια ολοένα αυξανόμενη "αναλγησία" για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μείνουν στη ζωή σου.
    Σταματάς σιγά-σιγά να πατάς το πληγωμένο σου "εγώ" κι αρχίζεις να το περιθάλπεις, γιατί έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι από αυτό κρέμεται η ζωή σου.
    Σίγουρα, πολλές φορές η πράξη διαφέρει από τη θεωρία και συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να καταρρέει -κάποιες απουσίες πονούν πολύ περισσότερο από άλλες- αλλά προσπαθείς να σταθείς πιο δυνατή για τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εγώ το λάτρεψα. Γιατί όντως η δεκαετία των 20 πρέπει να ναι η δεκαετία που περιθάλπεις τον εαυτό σου και κλείνεις ότι πληγές πρέπει να κλείσουν.

      Όσο για το τελευταίο που είπες και αυτό ισχύει. Στην πράξη είναι πάντα πιο δύσκολο αλλά έχεις φτάσει στην ηλικία που θέλεις και προσπαθείς περισσότερο να είσαι πιο δυνατή για σένα.

      Διαγραφή
    2. Διανύουμε την τρίτη δεκαετία της ζωής μας προσπαθώντας να γιατρέψουμε πληγές...Έχουμε πλέον μάθει ότι η ζωή είναι μικρή, κι εμείς δεν είμαστε τόσο άφθαρτοι όσο νομίζαμε όταν ήμασταν έφηβοι. Ξέρουμε ότι από μας μονάχα εξαρτάται η επιβίωση μας, εμείς μόνο είμαστε οι σωτήρες του εαυτού μας.
      Στην πράξη πάντα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πλέον τη σημασία της προσπάθειας ώστε να σηκωθούμε ξανά και να σταθούμε γερά στα πόδια μας..


      Υ.Γ. Την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι κλείνοντας τα 20, μπαίνω στην 3η δεκαετία της ζωής μου έπαθα πολιτισμικό σοκ! χαχαχαχαχα :Ρ

      Διαγραφή
    3. Όπως τα λες είναι. Φτάνεις την ηλικία που μαζεύεις τα κομμάτια σου και λες πως πλέον θα είσαι εκεί για σένα και θα προσέχεις περισσότερο εσένα. Όπως λέει η φωτογραφία: είναι πιο εγωιστικά χρόνια. Είναι η νέα σου ζωή μετά το σχολείο, ο καιρός που μαθαίνεις να στέκεσαι μόνος σου στα πόδια σου και είσαι νέος ακόμα. Νέος να ζήσεις πράγματα. Οπότε είναι τα εγωιστικά σου χρόνια. Τα χρόνια για σένα και μόνο για σένα !

      Χαχαχα..Σε νιώθω φίλη! Είχα σοκαριστεί και εγώ πάρα πολύ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς...έφτασε ο καιρός που πρέπει να είσαι εκεί για σένα. Είσαι ακόμη νέος, η πρώτη σου νιότη πέταξε πριν καν το καταλάβεις, ίσα που προλαβαίνεις να χαρείς την ύστατη... Είναι ώρα να δοθείς στον εαυτό σου.
      Το πάρτι τέλειωσε. Ό,τι μπαίνει στη ζωή σου περνάει πλέον από οντισιόν...

      Διαγραφή
    5. "Το πάρτι τέλειωσε. Ό,τι μπαίνει στη ζωή σου περνάει πλέον από οντισιόν..." Τέλειο αυτό που είπες!

      Διαγραφή
    6. Έμπνευση της στιγμής..ευχαριστώ γλυκούλα <3

      Διαγραφή