Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σαλλόνικα σε λέω!


Η σημερινή μέρα ήταν άλλη μια μέρα που ήταν γεμάτη όμορφες αναμνήσεις. Συν ότι πρόσθεσα άλλο ένα χαρτάκι στο βαζάκι με τις αναμνήσεις.

Σήμερα λοιπόν παρόλο που είχα κοιμηθεί μόνο τρεις ώρες, σηκώθηκα πρωί και πήγα να προλάβω το πρωινό λεωφορείο για Θεσσαλονίκη (ώρα 8 το πρωί παρακαλώ!). Και αυτό γιατί το αγόρι μιας φίλης μου θα έκανε τατουάζ και εμείς θα πηγαίναμε για βόλτα στη συμπρωτεύουσα. Έτσι λοιπόν, σταμάτησα λίγο μετά τη Βέροια με το λεωφορείο και πέρασαν να με πάρουν με το αυτοκίνητο όπου και συνεχίσαμε το ταξίδι οι τρεις μας.

Το ραντεβού ήταν για τις 12 και εμείς φτάσαμε γύρω στις 10 και κάτι. Οπότε πήγαμε για έναν πρωινό καφέ για να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να πάμε στο μαγαζί.

Θέλετε να μαντέψετε σε ποιο μαγαζί θα έκανε το τατουάζ; Στο μαγαζί του Μαυρίδη, στους Tattooligans! 

Επίσης θέλω να σας πω πως ήμασταν πολύ τυχεροί που στο μαγαζί προλάβαμε και τον ίδιο τον Γιώργο όπου τον πήραμε αγκαλιά τον φιλήσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες και αυτός πέρα του ότι ήταν Ευγενικότατος (με Ε κεφαλαίο! ) είχε και χιούμορ καθώς μας έλεγε συνέχεια αστεία.

Στη συνέχεια όση ώρα περιμέναμε για να τελειώσει με το τατουάζ το παιδί, εμείς καθίσαμε για καφέ και συζητούσαμε με τη φίλη μου.
Στη συνέχεια έφυγαν με το αυτοκίνητο και εγώ πήγα να βρω τη φίλη μου την Χ. που σπουδάζει εκεί και έφυγα πιο μετά με το λεωφορείο.

Η μέρα ήταν πραγματικά μοναδική !!!

2 σχόλια:

  1. Λάθος το προφέρει η εικόνα! :Ρ
    Ως γνωστόν, η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που γράφεται με δύο σίγμα και προφέρεται με ΤΡΙΑ λάμδα χαχαχαχαχαχαχα <3


    Πρέπει να πέρασες υπέροχα πάντως...! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα έχεις δίκιο :P

      Ναι ήταν πανέμορφη ημέρα πραγματικά <3

      Διαγραφή