Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Για σένα


Και δεν ξέρω τι με πιάνει και διαβάζω τα παλιά μας μηνύματα. Και σήμερα όχι τα ευχάριστα. Διάβασα τα μηνύματα που ανταλλάξαμε στις 16 Σεπτέμβρη.

Δε νομίζω να θυμάσαι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Εγώ όμως θυμάμαι. Ήταν η μέρα που χωρίσαμε. Η μέρα που μου είπες πως δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι από απόσταση. Και όταν μου είπες να σου πω εγώ ότι θέλω να σου πω, σου είπα ότι μου λείπεις και ότι θα συνεχίσεις να μου λείπεις.

Και θυμάσαι τι μου είχες πει τότε; Ότι αυτό θα είναι για λίγο καιρό και έπειτα θα το ξεπεράσω. Και πως θα είμαι καλύτερα. Και πέρυσι το καλοκαίρι σου παραδέχτηκα ότι δε σε έχω ξεπεράσει τόσους μήνες μετά και πως συνεχίζεις να μου λείπεις.

Και μάντεψε! Δύο χρόνια σχεδόν μετά, ακόμα μου λείπεις. Αυτός ήταν ο "λίγος καιρός" που μου είπες; Πότε θα σταματήσει όλο αυτό;

Και ξέρεις, υπάρχουν πολλές φορές μέσα μου που ξεσπάω σε σένα και μετράω έναν έναν τους λόγους που θα έπρεπε να σε μισώ. Ή έστω να σου κρατάω κακία. Και δεν μπορώ. Ή μάλλον ό,τι και να κάνω δεν με βοηθά από το να σταματάω να σε σκέφτομαι και να νιώθω έτσι για σένα. Και ας μου φέρθηκες με αυτόν τον τρόπο.

Το ΄χω ξαναπεί, αλλά πιστεύω πως αν με έπαιρνες τώρα κιόλας τηλέφωνο και μου ζητούσες να γυρίσω σε σένα θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και τέλος, όλα αυτά τα περί φιλίας, κράτα τα για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Ποτέ δεν ήμασταν φίλοι και ούτε θα γίνουμε. Γι' αυτό ξέκοψες από το Νοέμβρη και επανέλαβες τα ίδια περσινά λάθη.

Όταν το πιστέψεις λοιπόν εσύ, προσπάθησε να πείσεις και εμένα μετά...

7 σχόλια:

  1. Δε θα πω το γνωστό κλισέ ότι ο έρωτας δε γίνεται φιλία -ας πούμε ότι γίνεται. Ίσως όχι μια κολλητή-φιλία-βγαίνουμε-έξω-πίνουμε-ποτάρες-εκμυστηρευόμαστε-ο-ένας-στον-άλλον-τα-προσωπικά-μας, αλλά μια έστω πολιτισμένη σχέση, όπως εκείνη που έχεις με ανθρώπους που είναι λίγο πιο πάνω από γνωστοί σου, αλλά ούτε είναι ακριβώς φίλοι σου. Ας μην το πούμε φιλία, άμα είναι, ας το πούμε μια εγκάρδια γνωριμία. Αυτό ναι, το δέχομαι.
    Αλλά όχι ρε μαλάκα(παρεκτρέπομαι, το ξέρω :Ρ) τη μία σου μιλάω, την άλλη σε γράφω ή ενώ σου στέλνω μηνύματα στο κινητό, έξω κάνω ότι δε ε βλέπω. "Φιλία" όποτε σου καυλώσει(παρεκτρέπομαι δις :Ρ) δεν υπάρχει. Βρες πρώτα εσύ ρε παπάρα(παρεκτρέπομαι τρις :Ρ) τι θες απ' τη ζωή σου και μετά κάνε άνω κάτω τις ζωές από των άλλων. Σταδιάλα (ντάξει, τέλειωσα, το υποσχίζομαι :Ρ)

    *Τα παραπάνω δεν αναφέρονται σε έναν μόνο μαλάκα(ουπς! παρεκτρέπομαι τετράκις και το 'καψα!), αλλά γενικότερα σε όσους συμπεριφέρονται έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά να με κάνεις να γελάω δεν ξέρω....
      Έχεις δίκιο ΑΠΟΛΥΤΟ και για τις παρεκτροπές σου μην αγχώνεσαι! Χαίρομαι που τις κάνεις <3

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχαχαχα μ' έχει πιάσει κι η καφρίλα μου κομμάτι αυτές τις μέρες και αυτό φαίνεται απ'τα γραπτά μου :Ρ

      Ε μα...δεν περιγράφονται αλλιώς κάποια πράγματα..το ζητάνε το "μπινελίκι" τους(επίσης η σωστή εκφορά-προφορά κατά δω πάνω είναι με 2-3 λάμδα παχιά-παχιά, σαν τις μύγες του Αυγούστου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαααχαχα...ρε έχεις τον τρόπο σου! Και με κάνεις να γελάω πραγματικά κάθε φορά <3

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..οι συγκεκριμένοι με το παραπάνω :P

      Διαγραφή
    4. Αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε γλυκούλα! Έχουμε πει κι οι δύο φοβερές ατάκες τόσο καιρό χαχαχαχαχαχαχαχαχα <3

      Διαγραφή
    5. Χαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχα <3 :*

      Διαγραφή