Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Kurt Cobain: Montage of Heck





Χθες παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ του θρυλικού Kurt Cobain που παρουσιάστηκε στο αμερικάνικο κανάλι: HBO.

Kurt Cobain: Montage of Heck

 Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ περιείχε συνεντεύξεις από την μητέρα του, τον πατέρα του, τη μητριά του, την πρώην κοπέλα του, το ένα μέλος των Nirvana & φίλο του Kurt: Krist Novoselic καθώς και φυσικά από τη γυναίκα του: Courtney Love.
Το ντοκιμαντέρ ξεκίνησε από το γάμο των γονιών του Kurt, από τη γέννησή του και συνέχιζε με βίντεο από την παιδική του ηλικία, από συνεντεύξεις του ίδιου αλλά και συγγενών και φίλων, από άσχημες κριτικές του Τύπου καθώς και κομμάτια από συναυλίες & από προσωπικές οικογενειακές στιγμές.



Έχουν περάσει 21 χρόνια από το χαμό του Θρύλου της μουσικής. Και αυτό το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε για να δείξει όλες τις πλευρές του Kurt, τον εθισμό με τα ναρκωτικά, την αγάπη του για τη μουσική, την αγάπη του για την Courtney-πολύ συγκινητικό κομμάτι αυτό που ζητάει σε μια συναυλία από το κοινό να φωνάξει: “We love you Courtney”- καθώς και τον «εθισμό» με την κόρη του, το πόσο «χαζομπαμπάς» ήταν και πόσο λάτρευε να περνάει χρόνο με τη μικρή Frances

 
Εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μου έφερε δάκρυα στα μάτια αλλά με έκανε να «γνωρίσω» ακόμα καλύτερα ένα προσωπικό-και όχι μόνο- είδωλο.
Kurt you live forever in our hearts

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι πολύ καλό ντοκιμαντέρ...θέλω να το δω κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πραγματικά πολύ καλό.... Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο αξίζει να το δεις...

      Διαγραφή