Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Under Construction




Καταστράφηκα. Έγινα συντρίμμια. Στάχτη. Και όμως, όπως ο φοίνικας αναγεννήθηκα. Και είμαι εδώ. 

Ακόμα δημιουργώ τον εαυτό μου, κάνω σχέδια όπως ένας αρχιτέκτονας σε ένα σπίτι και ο πολιτικός μηχανικός έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά. 

Έβαλα τα θεμέλια. Πολύ γερά θεμέλια αυτή τη φορά. Για να κρατιέμαι πιο γερά. Τα νιώθω, μπορούν να με κρατήσουν περισσότερο. 

Επίσης πρόσθεσα ένα υλικό που είχα παραλείψει την προηγούμενη φορά. Αγάπη για τον εαυτό μου. Προσπαθώ να τη χωρέσω σε όσα περισσότερα σημεία γίνεται. Να κοιτάω στον καθρέφτη και να με βλέπω να χαμογελώ. Να γελάω με κάτι χαζό. Να δημιουργώ όμορφες αναμνήσεις.

Ναι, χτίζω τον εαυτό μου από την αρχή, γιατί τον κατέστρεψα. Και όμως κατάφερα να είμαι εδώ και να τον ξανά-δημιουργήσω. Όπως είχα διαβάσει κάπου: “I’m the designer of my own catastrophe” αλλά όπως θα προσθέσω εγώ “I’m responsible for my own rebirth”. 

Είμαι εδώ. Εδώ να δημιουργήσω τον εαυτό μου από την αρχή. Να αλλάξω ότι δεν μου αρέσει. Να διώξω αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να αφήσω ανθρώπους που πραγματικά με νοιάζονται και μου το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές. Ακόμα και ότι δεν μου αρέσει μπορώ να μάθω να το αποδέχομαι και να το εκτιμώ. 

Γιατί είμαι ζωντανή. Γιατί έτσι ξανά-δημιουργήθηκα. Κανείς πλέον δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Έχω τα σημάδια μου να μου θυμίζουν όλη την καταστροφή που πέρασα και αυτό μέρα με τη μέρα να με κάνει πιο δυνατή.


Always Keep Fighting and you'll never  fight  alone...

3 σχόλια:

  1. Πανέμορφο <3
    " Όπως είχα διαβάσει κάπου: “I’m the designer of my own catastrophe” αλλά όπως θα προσθέσω εγώ “I’m responsible for my own rebirth”. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή