Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τα σημάδια από τις πληγές σας είναι τα σύμβολα της δύναμής σας.



Ποτέ να μην ντρέπεστε για τα σημάδια που σας άφησε η ζωή. Μια ουλή σημαίνει ότι το πρόβλημα έφυγε και η πληγή έκλεισε. Σημαίνει ότι νικήσατε τον πόνο, πήρατε ένα μάθημα, γίνατε πιο δυνατοί και προχωρήσατε μπροστά. Μια ουλή είναι η μόνιμη επιβεβαίωση της νίκης σας και πρέπει να είστε υπερήφανοι. Μην την αφήνετε να σας κρατήσει όμηρο και να σας γεμίσει τη ζωή με φόβο. Δεν μπορείτε να εξαφανίσετε τα σημάδια, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο αντίληψής σας. Μπορείτε να αρχίσετε να τα βλέπετε ως ένδειξη δύναμης και όχι πόνου.
O Πέρσης ποιητής και δάσκαλος θεολογίας και δικαίου Jalaluddin Rumi είπε κάποτε ότι η πληγή είναι το μέρος απ’ όπου μπαίνει το φως. Τίποτα δεν μας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια. Μέσα από τις δοκιμασίες αναδείχτηκαν οι δυνατότερες ψυχές. Οι πιο ισχυροί χαρακτήρες σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο σφραγίστηκαν με σημάδια. Δείτε τα ως μια ένδειξη ότι πετύχατε, επιζήσατε και έχετε αυτά τα σημάδια να το αποδεικνύουν! Είναι μια ευκαιρία να γίνετε ακόμα πιο δυνατοί.



Πηγή: www.yahoo.com/news

14 σχόλια:

  1. Όλα τα σημάδια επάνω στο σώμα μας -είτε ουλές, είτε ρυτίδες- μαρτυρούν την ιστορία μας, όλα τα εμπόδια που έχουμε υπερπηδήσει κι όλα τα συναισθήματα που νιώσαμε βαθιά μέσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Είμαστε εμείς και τα σημάδια μας δείχνουν τις μάχες μας...

      Διαγραφή
    2. από τα πιο μικρά κι ασήμαντα μέχρι τα πιο ολοφάνερα και σπουδαία, όλα κρύβουν μια ιστορία..τα δικά μου σημάδια ως επί το πλείστον είναι από την παιδική μου ηλικία και όλα μου θυμίζουν κάτι που έκανα ή έπαθα. όλα μου δίδαξαν ένα μάθημα για το τι δεν πρέπει να ξανακάνω(έχω πχ ένα μικρό σημάδι στο σαγόνι -δυσδιάκριτο ευτυχώς- από ράμματα που είχα κάνει μικρή, αφού έπεσα όταν είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω σχοινάκι μέσα στο σπίτι..από τότε δεν το ξανάκανα!χαχαχαχαχα)

      ίσως γι' αυτό να αγαπάμε τόσο και τα τατουάζ...επειδή είναι σημάδια πάνω στο σώμα μας που διηγούνται μια δική μας ιστορία ;)

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ. Όλα τα σημάδια πάνω μας πιστεύω πως έχουν κάποια ιστορία ακόμα και μη σημαντική. Αλλά σχεδόν πάντα θυμόμαστε από που τα έχουμε αποκτήσει!

      Μα αυτός είναι ένας βασικός λόγος. Είναι "σημάδια" που επιλέγουμε για τον εαυτό μας ώστε να διηγηθούν την ιστορία μας.!

      Διαγραφή
    4. Δύσκολα να μην θυμάσαι την ιστορία των σημαδιών πάνω στο σώμα σου -μόνο αν έγιναν κατά λάθος, από ένα ασήμαντο χτύπημα :Ρ

      αυτό ακριβώς..είναι ιστορίες που εμείς επιλέγουμε να αποτυπώσουμε στο σώμα μας!

      Διαγραφή
    5. Ναι...μέχρι και το χτύπημα στο γόνατο που σχεδόν έχει εξαφανιστεί θυμάμαι ότι είχα πέσει μεγάλη παρασκευή και είχα σακατευτεί λίγο πριν φύγουμε για τον επιτάφιο...Φαντάσου :P

      Ναιι!

      Διαγραφή
    6. χαχαχα εγώ από τέτοια σημάδια άλλο τίποτα! Το μικρό σημάδι από ράμματα στο σαγόνι που σου είπα, ένα στο αριστερό μου γόνατο(χτύπησα 7 φορές στο ίδιο σημείο μέσα σε 1μιση βδομάδα), ένα πιο μικρό στο δεξί μου γόνατο(3 φορές στο ίδιο σημείο σε 1 βδομάδα) κι ένα μεγαλούτσικο στη δεξιά μου γάμπα από ράμματα. :Ρ

      Διαγραφή
    7. Χαχαχα..Ήσουν αρκετά ζωηρή :P χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. Χαχαχαχαχα άσε, κώλο δεν έβαζα κάτω! Είμαι το μόνο κορίτσι της ηλικίας μου που έχει τόσα σημάδια από χτυπήματα :Ρ

      Διαγραφή
    9. Χαχαχαχαχα....Καλά έκανες...Αυτό σημαίνει ότι είχες όμορφη παιδική ηλικία!

      Διαγραφή
    10. Όμορφη, σίγουρα!!! Τρέχαμε, παίζαμε γελούσαμε, φανταζόμασταν....μπορεί να βλέπαμε ταινίες με τις ώρες, αλλά δεν ήμασταν αποχαυνωμένα όπως τα σημερινά παιδιά με τα ηλεκτρονικά!

      Διαγραφή
    11. Πωωω ρε συ....το πιστεύω ότι ήμασταν πολύ τυχερά με βάση τον τρόπο που ζήσαμε την παιδική μας ηλικία!!!!

      Διαγραφή
    12. Δε νιώθω την ανάγκη να αλλάξω τίποτα απολύτως από την παιδική μου ηλικία! Γι' αυτό και μόνο πιστεύω ότι τα παιδικά μου χρόνια ήταν τα καλύτερα που μπορούσε ένα παιδί να ζήσει!

      Διαγραφή
    13. Είναι ευχάριστο να το ακούς αυτό και πόσο μάλλον να το έχεις ζήσει κιολας!!!

      Διαγραφή