Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

12.06.2014


Η σημερινή μέρα για κάποιο λόγο ήταν πολύ όμορφη. Και δεν το λέω συχνά για τις μέρες που περνάνε.
Σηκώθηκα 9 το πρωί για να ετοιμαστώ μιας και έδινα δύο μαθήματα το πρωί 9-10 VHDL & 10-11 Μικροεπεξεργαστές-Μικροελεγχτές. Το πρώτο μάθημα το πέρασα και ο καθηγητής ανάρτησε ήδη τα αποτελέσματα (7,5 παρακαλώ). Για το δεύτερο δεν είμαι τόσο σίγουρη αλλά θα δείξει.
Στη συνέχεια, γυρίσαμε και πήγα να μείνω στον κολλητό μου μιας και 3 η ώρα ξαναδίναμε μάθημα. Έτσι πήγα σπίτι του, καθίσαμε, ήπιαμε καφέ, μιλήσαμε, παραγγείλαμε πιτόγυρα να φάμε, είδαμε ένα επεισόδιο Family Guy & ρίξαμε μια τελευταία ματιά στο μάθημα που δίναμε.
Στις 3 παρά ανεβήκαμε στο ΤΕΙ πάλι για να πάμε να δώσουμε. Στο τελευταίο δεν τα πήγα τόσο καλά. Πιστεύω με επιείκεια μπορεί και να περάσω (χαχαχα...πλεονέκτης!)
Με την επιστροφή μας στην πόλη πάλι, οι δύο άλλες κοπέλες της παρέας πήγαν να κάνουν κάτι δουλειές και εγώ πήγα στον κολλητό μου πάλι να αράξουμε. Καθίσαμε πάλι, χαζεύαμε στο ίντερνετ και έπειτα πήγα να πάρω καφέ από τον γλυκούλη που ανέφερα σε προηγούμενη (σημερινή) ανάρτηση. Βγήκαμε στο μπαλκόνι, παίξαμε με το λάστιχο, βγάλαμε καρέκλες και μαξιλάρες και καθίσαμε να πιούμε τον καφέ μας έξω. Συζητήσαμε πάρα πολύ για διάφορα θέματα, γελάσαμε και γενικότερα περάσαμε πολύ ευχάριστα. Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό έχουμε δεθεί όσο ποτέ άλλοτε...
Κατά τις 7 αποφάσισα να πάω σπίτι (ας με δει λίγο και αυτό) για να κάνω και ένα μπάνιο, μιας και κατά τις 10 θα μαζευόμασταν για ταινία.
Κατέβηκα λοιπόν, τώρα το βράδυ και ήμασταν ο κολλητός μου και η γειτόνισσα του & καταφέραμε να δούμε δύο ταινίες, με ενδιάμεσο διάλειμμα, αφού βγήκαμε στο μπαλκόνι να δροσιστούμε λίγο αφού σκάσαμε μέσα.
Τα αστεία και τα γέλια που κάναμε ήταν υπέροχη στιγμή. Συγκεκριμένα λάτρεψα τη λέξη που ανέφερε η Ζ. "ψυχουλίνι" και για κάποιο λόγο γελούσα κάθε φορά που την άκουγα.
Έχοντας πάει 3 η ώρα αποφασίσαμε να το διαλύσουμε.
Καθώς ερχόμουν σπίτι, είχα για παρέα το φεγγάρι το οποίο φαίνεται τόσο φωτεινό.
Πόσο την λάτρεψα τη συγκεκριμένη μέρα! Μακάρι να υπάρχουν πολλές ακόμα σαν και αυτή...

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα μακάρι να τα πέρασες όλα ;)

    πάντα να περνάς τέτοιες όμορφες μέρες(και να μας θυμίζεις και τις δικές μας στην Κομο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Λιζάκι! Το ένα το χουμε σίγουρο. Το άλλο παίζεται και το τρίτο το κόβω χλωμό :P

      Αχχ πραγματικά το εύχομαι! Ήταν υπέροχη μέρα η χθεσινή!!!!

      Διαγραφή