Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

2015 please be good


Καλή Χρονιά! Το 2015 έφτασε και μας ήρθε με αρκετό κρύο σε όλη την Ελλάδα!

Άλλη μια χρονιά ήρθε στο τέλος της και ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Ήρθε η ώρα να ανοίξω το βαζάκι με τις όμορφες αναμνήσεις που έζησα τη χρονιά που πέρασε (όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, πως θα προσθέτω όμορφες αναμνήσεις που πέρασα μέσα στη χρονιά).

Ο αριθμός αυτών; 21...! Οι περισσότερες από αυτές ήταν αναμνήσεις που έχω μοιραστεί σε αυτό εδώ το Blog, όπως: το ταξίδι στη Ρώμη, η συναυλία των Placebo, το ότι τα ξαναβρήκα με τη φίλη μου την Ι., το ότι κάποιος εμπνεύστηκε από μένα (Λιζάκι) κ.α.

Όπως επίσης περιλάμβανε και τη γέννηση της ξαδέρφης μου, το ότι πέρασα κάποια μαθήματα εξεταστικής που είχα βάλει στόχο, το ότι φίλησα κάποιον άγνωστο, οι καφέδες από την καφετέρια αλλά και το ότι ξεκίνησα να ξαναμιλάω με τον Κ., αλλά και ο "φίλος" μου που έγινε κάτι παραπάνω από αυτό. 

Η χρονιά σίγουρα είχε και τις δυσκολίες της, τις αναποδιές της αλλά περιείχε και πολύ όμορφες στιγμές. Στιγμές που με έκαναν να χαμογελάσω και να δω τη ζωή διαφορετικά. Στιγμές που θα ήθελα να ζήσω και αυτή τη χρονιά. Τη φρέσκια. Την καινούρια.

Αρκεί να υπάρχουν. Εύχομαι να είναι περισσότερες βέβαια φέτος, αλλά στην τελική... Ας υπάρχουν απλά. Ας υπάρχουν γενικά όμορφες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.

Ώστε όταν φτάσω τέτοια εποχή πάλι του χρόνου, να τις ανοίξω και να χαμογελάσω και πάλι όλες αυτές τις στιγμές.

Όλες αυτές τις στιγμές που θα με κάνουν να πω: Η ζωή είναι γεμάτη όμορφες στιγμές...


4 σχόλια:

  1. Αχχχ μη μιλάς για κρύο γιατί έριξα πολύ βρισίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα σου φέτος τα Χριστούγεννα! χαχαχαχα
    Δεν γίνεται εκεί κάτω να το στρώνει κι εδώ, που έχουμε καταντήσει να κυκλοφορούμε με πέντε σωβρακοφανέλες μέσα απ' τα ρούχα, να μην έχουμε δει ούτε μια νιφάδα!!!
    Τόσο κρύο δεν αξίζει χωρίς χιόνι! Του πούστη δηλαδή, να ψοφολογάμε και να μη βλέπουμε μια άσπρη μέρα! :Ρ

    Επιστρέφοντας στον πολιτισμένο μου εαυτό( :Ρ )
    Το ότι είμαι μέσα στον απολογισμό σου για το 2014, με τιμά ιδιαιτέρως! Κατά μία έννοια, μου αφήνει μια αίσθηση σαν να εκπληρώνει την ίδια ακριβώς επιθυμία που εκπλήρωσα εγώ από την Μπακετ Λιστ σου! ;)

    Θα κλείσω με τον δικό σου επίλογο γιατί ήταν απόλυτα εύστοχος και απλά υπέροχος:
    "Αρκεί να υπάρχουν. Εύχομαι να είναι περισσότερες βέβαια φέτος, αλλά στην τελική... Ας υπάρχουν απλά. Ας υπάρχουν γενικά όμορφες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις. [...] Όλες αυτές τις στιγμές που θα με κάνουν να πω: Η ζωή είναι γεμάτη όμορφες στιγμές..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα..Πόσο χιόνι έριξε στην Αθήνα δεν θα το πιστέψεις! Ούτε εγώ θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια. Και εδώ στα βόρεια έχει λιώσει τα πάντα και δεν είδα τίποτα!

      Εννοείται πως θα ήσουν στον απολογισμό της χρονιάς! Με έχεις βοηθήσει πάρα πολλές φορές και φυσικά εκπλήρωσες και μια επιθυμία μου ;)

      Αχχ..Χαίρομαι που σ' άρεσε Λιζάκι! <3

      Διαγραφή
    2. Ρε συ Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη είναι αναμενόμενο να χιονίσει, έστω και λίγο!
      Εμείς εδώ κάνουμε αμάν να το στρώσει και παρά το κρύο δεν βλέπουμε άσπρη μέρα! Σκέψου στην περιοχή που μένω είχε κάθε πρωί θερμοκρασίες υπό το μηδέν και δεν είδα ούτε νιφάδα! :Ρ

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα μα μου έκανε τρελή εντύπωση που Είδα χιόνι Αθήνα και δεν είδα στα βόρεια τόσο πολύ!

      Διαγραφή