Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Happy Birthday to me...

21... Έγινα στις 25 του μήνα. Τυπικά χθες. Με βάση την ώρα, προχθές. Πέρασα πολύ όμορφα. Έδινα δύο μαθήματα. Πήγα και στα δύο αν και (μάλλον) πέρασα μόνο το ένα. Δεν πειράζει όμως. Πήγα και για καφέ στον κολλητό μου στο ενδιάμεσο.
Μετά γύρισα σπίτι και έκανα μπάνιο και το βράδυ μαζευτήκαμε να χαζολογήσουμε. Όπου μου έκαναν τούρτα έκπληξη τα γλυκά μου τα παιδάκια.
Και έπειτα βγήκαμε έξω για να γιορτάσουμε με ούζα! Με έκαναν να γελάσω, με κορόιδεψαν και γενικά πέρασα πάρα πολύ όμορφα!
Ακόμα είχα και ευχές από τον Κ. καθώς δεν το περίμενα. Και εκτός από αυτό, μου έπιασε και την κουβέντα την οποία αφήσαμε στη μέση και θα την τελειώσουμε κάποια από αυτές τις μέρες.
Μου είπε πολλά πράγματα που δεν περίμενα να ακούσω και προφανώς περιμένω να ακούσω και άλλα.
Πάντως, ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έζησα στα γενέθλιά μου ήταν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που είχα από ανθρώπους που έβλεπα ότι ενθουσιάζονταν με το να μου πουν ευχές. Ήταν τόσο όμορφο και κάτι που είχα πραγματικά ανάγκη!
Χρόνια μου πολλά λοιπόν και χαίρομαι πολύ που έφτασα τα 21. Μπορεί γεμάτη "σημάδια" ψυχικά και σωματικά αλλά τα κατάφερα. Και είναι αυτό που λες στον εαυτό σου: "Κοίτα να δεις που έφτασες! Μπορείς να συνεχίσεις"

2 σχόλια:

  1. Χρόνια σου πολλά ρε κορίτσι! Ό,τι επιθυμείς!
    Για να είμαι ειλικρινής, σε θυμήθηκα κι εγώ αργά το βράδυ εκείνης της μέρας -Τετάρτη δεν ήταν;- καμιά ώρα πριν σχολάσω απ' τη δουλειά και κοίταξα την ημερομηνία στο κινητό μου..γύρισα, όμως, σπίτι μεσάνυχτα και δεν ήθελα να ενοχλήσω...μετά ομολογώ ότι το ξέχασα τελείως :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Λιζάκι μουυυ <3
      Ωωω δεν πειράζει και μόνο που το σκέφτηκες χαίρομαι :D
      Και εσύ να σαι πάντα καλά :*

      Διαγραφή