Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Moody Bitch

Καλά κάνουν και εμάς τα Καρκινάκια μας φωνάζουν "Moody Jerks". Την μία μέρα μπορεί να έχουμε την καλύτερη διάθεση & την επόμενη να θέλουμε να κλειστούμε σπίτι και να ξεσπάσουμε σε κλάματα. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς οφείλεται αυτό. Κάποιοι λένε πως φταίει το ότι είμαστε τόσο δεμένοι με το φεγγάρι που αλλάζουμε τόσο γρήγορα τις φάσεις μας όπως αυτό.
Ποιος ξέρει; Η αλήθεια είναι ότι χθες πέρασα μία τόσο όμορφη μέρα και είχα τόσο διάθεση & σήμερα δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Και όταν με πίεσαν να βγω ένιωθα λες και το έκανα επειδή έπρεπε να το κάνω. Δεν είχα διάθεση, δεν μιλούσα πολύ και δεν ξέρω να πω γιατί ακριβώς είναι έτσι. Ψέματα. Όλοι ξέρουμε γιατί είμαι έτσι. Απλά σήμερα ήταν από εκείνες τις ημέρες που σε χτυπάνε όλα από το πουθενά.
Τα σύννεφα με τις σκοτεινές σκέψεις με έχουν κυκλώσει από το πρωί και μου έχουν δημιουργήσει τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Από την άλλη είναι και η πανσέληνος. Γιατί να μην μπορώ να είμαι καλά έστω σε μία πανσέληνο; Αλήθεια προσπαθώ. Αλλά κάθε φορά η ψυχολογία μου θα γίνεται χάλια. Δεν γίνεται να είμαι καλά ψυχολογικά όταν θα έχει πανσέληνο. Κι όμως, δεν τη μισώ. Λατρεύω να βλέπω το φεγγάρι γεμάτο και λατρεύω το φεγγάρι γενικότερα και ας είναι (ίσως) αφορμή να μου κάνει χάλια την ψυχολογία.
Το λες και μαζοχισμό....


2 σχόλια:

  1. Κι εγώ είμαι πολύ κυκλοθυμική, ίσως να φταίει ο καρκινο-ωροσκόπος μου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή